Kalvijn & Irene Schouten trainen voor de SKATE4daagse

Over 26 dagen is het zo ver, de eerste SKATE4daagse!  YouTuber Kalvijn doet ook mee, een leuke uitdaging! Ben jij net als Kalvijn en Irene Schouten ook al aan het trainen?

Om begin september helemaal klaar te zijn voor de SKATE4daagse krijgt Kalvijn tips & tricks van Irene Schouten. Gisteren trainden zij samen in Noord-Holland. Ze reden een ronde van x kilometer met de Sprint app. Irene ging af en toe nog wel iets te hard voor Kalvijn maar samen kwamen zij weer terug op de startplek. Jij kunt dit rondje ook skeeleren! Het rondje van Kalvijn & Irene vind je in de gratis Sprint app.

Doe mee met de SKATE4daagse

De SKATE4daagse wordt gehouden in de week van 30 augustus t/m 5 september. In deze week ga je vier keer op pad om lekker te skaten. Meedoen kan door de gratis Sprint app te downloaden in de App Store en Play StoreAlle informatie over de SKATE4daagse vind je op www.skate4daagse.nl

Meet & Greet met Kalvijn?
Ben je fan van Kalvijn en volg je hem op de voet? Dit is je kans! Jij kunt tijdens de SKATE4daagse een Meet & Greet winnen. Ga naar onze FriesBlond actiepagina en wie weet ontmoet jij Kalvijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *